RITUALS Gift Card

RITUALS Gift Card

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op RITUALS producten, maar weet je niet welk product je moet kiezen? Geef dan Beauty & Parfum cadeau: de cadeaubon die vrij besteed kan worden bij alle filialen van RITUALS, maar ook bij diverse andere locaties. Perfect!

RITUALS Gift Card Online Bestellen

De Beauty & Parfum gift card kan gemakkelijk via onze bestelpagina besteld worden. Kies zelf een waarde tussen €5-€150 en laat de gift card in cadeau enveloppe bij jezelf of direct bij de ontvanger thuis bezorgen. Dit kan natuurlijk met een leuke persoonlijke boodschap!

De gift card heeft het formaat van een pinpas, waardoor deze gemakkelijk in een portemonnee past en je deze altijd bij de hand hebt. Beauty & Parfum cadeau kan aan alles bij RITUALS besteed worden en mag in delen worden gebruikt, zo heeft de ontvanger zelfs meerdere keren plezier van je cadeau.

RITUALS

RITUALS is een begrip in Nederland. Met hun luxe producten veranderen zij dagelijkse routine in heerlijke verwenmomenten. Geef een heerlijk bad met het badschuim van THE RITUAL OF SAKURA, geef een superzachte huid met de bodyscrub van THE RITUAL OF DAO, maak de afwas leuk met PINK PETALS afwasmiddel of geef een geursensatie met de verschillende huisparfums.

Met Beauty & Parfum cadeau geef je iemand altijd zijn of haar favoriete RITUALS product!