ICI PARIS XL Gift Card

ICI PARIS XL Gift Card

Op zoek naar een cadeau voor iemand die gek is op parfum en beauty producten, maar twijfel je over wat te kiezen? Dan biedt Beauty & Parfum cadeau uitkomst! Onze gift card kan namelijk vrij besteed worden bij alle filialen van ICI PARIS XL.

ICI PARIS Gift Card Online Bestellen

Je kunt onze gift card gemakkelijk online bestellen via onze bestelpagina. Kies zelf een waarde tussen €5-€150 en laat de gift card in cadeau enveloppe bij jezelf of direct bij de ontvanger thuis bezorgen. Dit kan natuurlijk met een leuke persoonlijke boodschap!

Beauty & Parfum cadeau kan aan alles bij ICI PARIS XL besteed worden en mag in delen worden gebruikt, zo heeft de ontvanger zelfs meerdere keren plezier van je cadeau. De gift card heeft het formaat van een pinpas, waardoor deze gemakkelijk in een portemonnee past en je deze altijd bij de hand hebt.

ICI PARIS XL

ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van Nederland. Het uitgebreide assortiment met producten op het gebied van parfum, cosmetica en huidverzorging in combinatie met het uitgebreide advies op maat en de perfecte service is wat ICI PARIS XL zo bijzonder maakt. Het is dan ook geen wonder dat zij ieder jaar worden verkozen tot ‘Beste Parfumerie van Nederland’. Met onze ICI PARIS XL gift card kun je bij alle filialen van ICI PARIS terecht en dat zijn er inmiddels meer dan 100!

Het voordeel van Beauty & Parfum cadeau is dat deze gift card niet alleen bij ICI PARIS XL gebruikt kan worden, maar bij in totaal meer dan 600 locaties. Denk hierbij aan alle filialen van RITUALS, Ariane Inden, Sunday’s en wellnesscenters zoals: De Zwaluwhoeve, Elysium, Spa Puur, De Veluwse Bron & Spa Sense.

Kortom: het perfecte cadeau om iemand heerlijk in de watten te leggen.