Cadeaubon-Veluwse-Bron

Cadeaubon Veluwse Bron

Geef een dagje genieten bij wellnessresort de Veluwse Bron met Beauty & Parfum cadeau. Deze cadeaubon kan vrij besteed worden bij de Veluwse Bron en diverse wellnessresorts zoals De Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur en SpaSense.

Cadeaubon Veluwse Bron Online Bestellen

Beauty & Parfum cadeau kun je online bestellen via onze bestelpagina . Wij bezorgen de cadeaubon in een mooie cadeau enveloppe bij jou thuis of direct bij de ontvanger. Natuurlijk kun je in dat geval ook een persoonlijke boodschap toevoegen.

De waarde van de cadeaubon varieert tussen €5-€150 en kun je zelf kiezen: zo is Beauty & Parfum Cadeau geschikt voor ieder budget en iedere gelegenheid. Onze cadeaubon heeft het formaat van een pinpas en kan op dezelfde manier worden gebruikt. Het saldo hoeft niet in één keer gebruikt te worden en zo kan de ontvanger meerdere keren van je cadeau genieten!

Beauty & Parfum cadeau

Het mooie van Beauty & Parfum cadeau is de variatie die deze cadeaubon biedt. Naast verschillende sauna’s is deze cadeaubon namelijk ook geldig bij alle filialen van Ici Paris XL, RITUALS, Ariane Inden en Sunday’s. Met Beauty & Parfum cadeau kan de ontvanger dus zelf kiezen uit een verwenmoment buiten de deur, lekkere beautyproducten om thuis van te genieten of een beetje van allebei!